Cacib Peja 2015 Serbian

Double International Dog Show

2 x CAC = CH. Kosovo / 2 X J CAC = J CH. CAC Kosovo
IZLOZBENI RED
Izlagati se mogupsi koji posjedujurodovnicupriznatuod FCI-a. Isključenisukastrirani, sterilizirani i bolesnipsi, kao i ženke u tjeranju. Psimoraju biti cijepljeniprotivbjesnoćeshodnozakonu, a bezknjižice o cijepljenju i ostalihtraženihveterinarskihpotvrda neçe biti pušteni na izložbeniprostor.
Psi sa teritorije Republike Kosova, koji nemajurodovnikimajupravodaucestvuju u izlozbupoduslovomdasuprijavljeni i registrovani u rodovnuknjiguKinoloskogSaveza Kosova, ti psice biti ocjenjivani i imacepraveda se kandidujuzanajboljegpsa i kandidaturu (CAC).

Cijene za učešće na CACIB Peja 2015

LAJMËRIMET / ENTRIES / PRIJAVE

Cijene za članove Federacije Kosova Kinologjike

LAJMËRIMET / ENTRIES / PRIJAVE

Sudije

Miroslav Zidar

Miroslav Zidar

Slovenija

Miodrag Vretenicic

Miodrag Vretenicic

Montenegro

Saso Pasev

Saso Pasev

Macedonia

Zeljko Zilnik

Zeljko Zilnik

Croatia

PEHARI I NAGRADE
Prvaci rasa (BOB), bezobzira na brojprijavljenih pasa u rasidobijaju rozetu. Tri prvoplasirana u konkurenciji Junior handling, štenadi, beba  mladihpasa,veterana, odgajivačkihparova, odgajivačkihgrupa i FCI grupamadobijaju rozetu i hranuza pse. Najljepsimladi pas izlozbe (JBIS), drugoplasirani (JR.BIS) i trećeplasirani  (JBIS III) dobijaju pehar i hranuza pse. Najljepsi pas izlozbe (BIS), drugoplasirani pas izlozbe (R.BIS) i trećeplasirani pas izložbe (BIS III) dobijaju pehar i hranuza pse.

Informacije