Te nderuar adhurues te Deltarit Ilir dhe ne pergjithesi qeneve racor.
Ju informoj se Federata Kinologjike e Kosoves se bashku me Shoqaten Kinologjike Prishtina me date 28 prill 2013 organizojne ekspozite Kinologjike “Prishtina 2013”.
Te gjithe te interesuarit per ekspozimin e qenit te tyre duhet ti lajmrojne qenet e tyre racore deri me date 17 prill 2013. Regjistrimi i qeneve mund te behet tek zyrat e FKK-se apo neper shoqatat perkatese te qyteteve ku ato jane themeluar. Per qdo informacion te nevojshem ju lutem te na shkruani koment apo ne emailin info@shkprishtina.com